Godina u znaku kelja, lažnog mesa i kuhanja pod…


March 1 2013 Kategorija: Financijske vijesti

Kuhanje ‘sous vide’, čips od kelja, sirova hrana, fleksitarijanstvo i namirnice koje izgledaju i imaju okus po mesu, ali nisu meso neki su od trendova po kojima će se pamtiti gastronomija 2013. godine. Suvremene gastronomske trendove kod nas prati niz kuhara, primjerice Raul Lajtman, Marin Medak, Deniz Zembo, Christian Misirača, Matija Balent, Špiro Pavlić, Ana Ugarković, Ana Grgić i drugi. Neki od njih drže tečajeve, poput Marina Medaka u svom Rougemarinu, kaže domaći gastronomski guru Rene Bakalović. “Globalni kuharski trend je priprava hrane sous vide – kuhanje na niskim … Izvor/autor poslovni.hr više…

 

Godina u znaku kelja, lažnog mesa i kuhanja pod…

Komentari za "Godina u znaku kelja, lažnog mesa i kuhanja pod…"

Comments are closed.


Apartmani Hrvatska
Apartmani Hrvatska